Om Sofia

Sofia Svensson

Sofia driver Yogaliv sedan 10 år och är en av de skickligaste och mest välrenommerade Yogainstruktörerna i Sverige. Hon är certifierad kundalinidiyogalärare och medicinsk yogaterapeut. Hon har praktiserat kundaliniyoga i över 15 år och har även en vidareutbildning i gravidyoga samt medicinsk anatomi med ett yogiskt perspektiv. 2014 genomförde hon en intensiv och tuff utbildning i USA i “Yoga and addictive behavior”.

“Kundaliniyogan förändrade snabbt mitt liv. Jag kom i kontakt med mina känslor och jag kände en obegränsad kärlek till mig själv och livet.
Jag blev vän med mina svagheter och fick därför en ökad tolerans till mig själv och min omgivning. Detta har inneburit att jag vågar stanna upp och leva ett medvetet liv. Att leva medvetet handlar för mig om att göra medvetna val så att jag lever mitt liv fullt ut.
Jag har valt att utbilda mig till Kundaliniyogalärare och yogaterapeut och vill arbeta så att fler människor får chansen att uppleva Kundaliniyogans fantastiska möjligheter och de insikter den kan ge.”

Tel: 073-141 18 15    Epost sofia@yogaliv.se