Om oss

Sofia Svensson

Sofia driver Yogaliv sedan 10 år och är en av de skickligaste och mest välrenommerade Yogainstruktörerna i Sverige. Hon är certifierad kundalinidiyogalärare och medicinsk yogaterapeut. Hon har praktiserat kundaliniyoga i över 15 år och har även en vidareutbildning i gravidyoga samt medicinsk anatomi med ett yogiskt perspektiv. 2014 genomförde hon en intensiv och tuff utbildning i USA i “Yoga and addictive behavior”.

“Kundaliniyogan förändrade snabbt mitt liv. Jag kom i kontakt med mina känslor och jag kände en obegränsad kärlek till mig själv och livet.
Jag blev vän med mina svagheter och fick därför en ökad tolerans till mig själv och min omgivning. Detta har inneburit att jag vågar stanna upp och leva ett medvetet liv. Att leva medvetet handlar för mig om att göra medvetna val så att jag lever mitt liv fullt ut.
Jag har valt att utbilda mig till Kundaliniyogalärare och yogaterapeut och vill arbeta så att fler människor får chansen att uppleva Kundaliniyogans fantastiska möjligheter och de insikter den kan ge.”

Tel: 073-141 18 15    Epost sofia@yogaliv.se

Katarina Hoverberg

Katarina började sin karriär på Yogaliv som diplomerad yogamassör efter att ha jobbat inom administration/ekonomi under flera år tidigare. Inspirationen till denna förändring var bland annat kundaliniyoga som hjälpte henne till en bättre fysisk och mental hälsa och massagen ledde till ett eget intresse för jobb inom hälsa och välmående. Under de senaste åren har hon även utbildat sig till Mediyogalärare för barn och tonåringar och håller kurser både på Yogaliv och på några förskolor i sitt närområde. Eftersom utveckling är viktig för Katarina har hon fördjupat sig i kroppskunskap och olika träningsformer och är nu även instruktör i pilates (mat work).

”Jag brinner för arbete med människor, både vuxna och barn. Min vision är att göra alla mina klienter och elever medvetna om sina kroppar, svagheter och styrkor så de själva kan hitta verktyg till att ”reparera” eventuella skador och utveckla/behålla en bra hälsa! Vid yogamassage och aromamassage lägger jag fokus på det ”lugna och trygga” och vid mina träningspass i pilates samt barnyoga blir det ofta mycket mer dynamik och skratt! Jag är inte rädd för att improvisera och go with the flow!”

Tel: 0709-670 658  www.ballaymassage.se   Epost kate@yogaliv.se

Kaja Kotgas

Kaja började med yoga vid 20 års åldern för att efter spännande omvägar inom restaurang och ekonomi branschen utbilda sig till kundaliniyogalärare, medicinsk yogainstruktör och massör. Hennes intresse är bland annat konst, skapande och gongspel.

Som kundaliniyoga och medicinsk yoga lärare vill jag vägleda din fysisk och mental färdighet för och uppmuntra dig till att leva i din fulla potential.

Mitt utbud av massagebehandlingar är breda från lokal och behandlande käk massage till helkroppsbehandlande yogamassage eller djup avslappnande klassisk massage. Med både österländska och västerländska tekniker kan jag möta dig som klient här och nu för att bemöta dina individuella behov och önskemål.

Båda inom yoga och massage ser jag människor från ett helhetsperspektiv och bjuder gärna in dig till att upptäcka din inneboende potential för läkning, balans och självkärlek.

Tel: 070-496 74 37  Epost kajak7@hotmail.com