Retreats & events

Reiki Healing – leve 1 SHODEN

Shoden är ett japanskt ord som betyder “starten på lära”. Som ordet antyder är denna kurs en introduktion till Reiki, en praktisk helande terapi med sina rötter i japanskt ursprung.
Reiki har ett skonsamt och icke-påträngande sätt att öppna energibanorna i en persons kropp för optimal hälsa och är en idealisk metod för alla som är intresserade av eller redan är involverade i läkande eller terapeutiskt arbete av något slag.

Dessa sammankomster är en kombination av föreläsningar, diskussion, praktisk övning och egna hemstudier. Efter denna utbildning kommer du att kunna träna Reiki på dig själv- och erbjuda behandling till klienter om så önskas.

KURSEN INKLUDERAR
• Reiki historia i Japan och hur den blev västerländsk
• Grunderna i energiarbete
• Gokai (de fem principerna) för att utveckla en andlig och mental koppling
• Praktisk övning av Reiki på sig själv och andra ( det finns en uppmuntran att öva intuitivt, men specifika handplaceringar lärs också ut )
• Den första shirushi (symbolen) och jumon (mantra) i Usui Reiki
• Reiju ( energi initiering / ceremoni ) för att fördjupa ens energiska anslutning
• Kursmaterial
• Individuell uppföljning och kontinuerlig mentorskap vid behov
• Reiki Certifikat
INGÅR EJ

Det är obligatoriskt att ha en reiki session före kursen, om du aldrig har fått en reiki behandling, kontakta mig så hjälper jag dig gärna med ordna detta.

Lördag 16 oktober: 12:00 – 18:00
Söndag 17 oktober: 10:00 – 16:00

Plats: Yogaliv — Telefonplan, Hägersten, Stockholm Pris: 4200 SEK
Registrera dig: info@yogaliv.se
Avbokningsregler: Vid nödsituationer eller sjukdom är läkarintyg obligatorisk. Frågor: jivaolivia@outlook.com + 46 70264 47 13

FÅRÖ – STORA GÅSEMORA GÅRD

Fårö och Stora Gåsemora Gård har varit vår plats för retreat i flera år. En av Gotlands äldsta gårdar med historiska byggnader, hedar och hav. Vi yogar, mediterar, gör utflykter och äter god vegetarisk mat på denna plats mitt i naturens alla element.
I år var utmaningen att anpassa resan till corona och då var Gåsemora och Fårö bästa platsen. Vi fick en fullkomligt fantastisk retreat med skratt och allvar, upplevelser och djup som gav energi långt fram.

Missa inte nästa år för detta är en succè!
Alltid första veckan i juni.
Hör av dig för mer info om du är intresserad info@yogaliv.se

 

Shantingkväll