Retreats & events

Shantingkväll – Live 14 dec kl 18.00-20.00

   

Vi startar med mjuk yoga och njuter sedan av sång och musik. I år får Erik och Sofia förstärkning av de härliga sångerskorna Erica Stenung och Jenny Almsenius. Vi sjunger alla tillsammans och låter våra röster skapa vibration för kropp och själ. Mantran är läkande och lyfter oss till vidare dimensioner. Vi avslutar kvällen i vila till Evas gongspel.                                                                    Fri donation till gott ändamål, min 100 kr

 

Terminsavslutning 19 dec kl 18.30-20.00

En stämningsfull kväll med yoga och mantrameditation. I vår traditionella ljusceremoni firar vi avslut och öppnar upp för nya möjligheter. Vi ger plats för önskningar och nya mål. Kvällen ingår i terminskort och om du har missade gånger på kurs. Annars klippkort eller 150 kr.

FÅRÖ – yoga retreat

Fårö och Stora Gåsemora Gård har varit vår plats för retreat i flera år. En av Gotlands äldsta gårdar med historiska byggnader, hedar och hav. Vi yogar, mediterar, gör utflykter och äter god vegetarisk mat på denna plats mitt i naturens alla element.

Retreaten är första veckan i juni. Retreaten börjar med middag runt 18.00 på ankomstdagen och avslutas med frukost avresedagen.

Cykel finns att hyra och ridning går att boka på Gåsemora. Vi kommer att ordna längre utflykter på ön för dom som vill. Dessutom skönaste yogamassagen av Yogalivs underbara massörer Katarina och Kaja!

Kursen – 2 yogapass och en kvällsmeditation per dag, kost, logi och resan t.o.r.

Det går bra att delta på kursen, om du bor på annat håll. Du betalar då kursavgift. Alla kan delta oavsett ålder eller erfarenhet.