Retreats & events

Öppet Hus!

  • 10% på höstens yoga och massagebehandlingar
  • Demonstration av yogamassage live
  • Prova på yoga klasser och olika massagebehandlingar
  • Frågesport /quiz – vinn sköna och hälsosamma priser!

Ställ alla frågor du har och hitta din specifika yoga eller behandlingsform.

Smaka gott yogite och umgås

 

  • 9.30-10.30 Kundalini yoga
  • 10.45-11.15 prova meditation
  • 10.30-12.00 Yogamassage demonstration
  • 13.00-14.00 Yoga – introduktions klass i Hatha, Kundalini, Medicinsk, Yin yoga

Drop-in till yoga så först till kvarn!  Massagebehandlingar prova på mellan 9.30-15.00

Boka via bokadirektyogaliv.se eller på plats

 

FÅRÖ – yoga retreat

Fårö och Stora Gåsemora Gård har varit vår plats för retreat i flera år. En av Gotlands äldsta gårdar med historiska byggnader, hedar och hav. Vi yogar, mediterar, gör utflykter och äter god vegetarisk mat på denna plats mitt i naturens alla element.

Retreaten är första veckan i juni. Retreaten börjar med middag runt 18.00 på ankomstdagen och avslutas med frukost avresedagen.

Cykel finns att hyra och ridning går att boka på Gåsemora. Vi kommer att ordna längre utflykter på ön för dom som vill. Dessutom skönaste yogamassagen av Yogalivs underbara massörer Katarina och Kaja!

Kursen – 2 yogapass och en kvällsmeditation per dag, kost, logi och resan t.o.r.Nynäshamn-Fårö 7350 kr i enkelrum eller 5950 i delat.

Det går bra att delta på kursen, om du bor på annat håll. Du betalar då kursavgift. Alla kan delta oavsett ålder eller erfarenhet.

 

Mantrakväll – Live!

15 mars och 10 maj kl 18.00-20.00 kommer att bli två magiska kvällar med sång och musik, live. Sofia och Erik sjunger och spelar mantran tillsammans med dig och alla andra som vill. Mantran lyfter oss till ytterligare dimension av vibration och livslust. 300 kr, 250 kr för dig som går på Yogaliv. 50 kr går direkt till vår systerorganisation Kids Future.

Meditation med GONG, klangskålar och andra helande vibrationer

Under terminen kan du komma till oss och njuta av gongens vibrationer. Efter en stunds mjuk yoga lägger du dig ner på mjuk ullmatta och låter de meditativa tonerna skölja igenom kropp och sinne. Gongens vibrationer smälter samman med dina egna och du kommer att uppleva en avspänning och healing som går på djupet. 250 kr, 200 kr för dig som yogar på Yogaliv.

Toscana – yoga retreat

Mer info kommer!

Toscana och Residenza Cornino. Böljande kullar med vin och oliver omsluter oss när vi yogar. Förutom att yoga kommer vi äta gott, vandra, besöka stämningsfulla byar och städer. Lära oss om traktens oliver och Chianti vinet. Vi svalkar oss i polen och pratar om livet.
https://www.bellatoscana.se