Om oss

Sofia Svensson

IMG_4406

Sofia driver Yogaliv sedan 10 år och är en av de skickligaste och mest välrenommerade Yogainstruktörerna i Sverige. Hon är certifierad kundalinidiyogalärare och medicinsk yogaterapeut. Hon har praktiserat kundaliniyoga i över 15 år och har även en vidareutbildning i gravidyoga samt medicinsk anatomi med ett yogiskt perspektiv. 2014 genomförde hon en intensiv och tuff utbildning i USA i ”Yoga and addictive behavior”.

”Kundaliniyogan förändrade snabbt mitt liv. Jag kom i kontakt med mina känslor och jag kände en obegränsad kärlek till mig själv och livet.
Jag blev vän med mina svagheter och fick därför en ökad tolerans till mig själv och min omgivning. Detta har inneburit att jag vågar stanna upp och leva ett medvetet liv. Att leva medvetet handlar för mig om att göra medvetna val så att jag lever mitt liv fullt ut.
Jag har valt att utbilda mig till Kundaliniyogalärare och yogaterapeut och vill arbeta så att fler människor får chansen att uppleva Kundaliniyogans fantastiska möjligheter och de insikter den kan ge.”

Tel: 073-141 18 15
Epost sofia@yogaliv.se

Eva Holmbäck

3
Eva är en av Yogalivs mest erfarna yogainstruktörer. Hon har kontinuerligt fördjupat sina yogiska kunskaper genom fortsättningskurser i medicinsk yoga och meditation efter grundutbildningen till instruktör. Tidigare arbetade hon som socionom i olika kommuner och organisationer. Eva har mött många människor med ångest, oro, värk och sömnsvårigheter som en följd av svåra kriser. Från att ha använt samtalet som verktyg, gick hon vidare till de verktyg, som den medicinska yogan erbjuder. Eva leder nu grupper på Yogaliv och på Röda korsets center för tortyrskadade flyktingar för sjätte terminen i rad.

”Jag började med yoga för att hitta de verktyg, som behövs för att behålla smidigheten i kroppen och för att lindra själens oro, som ofrånkomligen ingår i livet. Under resans gång väcktes mitt intresse av att gå vidare. Jag utbildade mig till instruktör i medicinsk yoga och tentade samtidigt av en medicinsk grundkompetens. Jag vill så gärna sprida min egen erfarenhet av yogans läkande krafter till andra. Det fantastiska är att det inte spelar någon roll, om du är ung eller gammal, har hälsan i behåll eller inte. Alla kan utöva den medicinska yogan.”

Tel: 070-385 64 44
Epost evaholmback@comhem.se

Sofia Fotinos de Juan

yogalivinstr
Är dipl. klassisk massör, dipl. kostrådgivare, cert. Ayurvedisk massör, dipl. Ayurvrdisk aromaterapeut och utbildad inom Ayurvedisk medicin och livsstilscoachning.

”Alla mina behandlingar är individanpassade, baserade på den Ayurvediska kroppskonstitutionen och utgår från besvär, smärta, spänning samt psykiska
aspekter som ofta är oro, stress eller sorg. Jag jobbar holistiskt och integrativt med massageterapi och konsultationer kring näring, andning, kroppsövningar och naturmedicin. På det sättet fortsättereffekten av mina behandlingar långt efter du lämnar min mottagning. Du får hjälp med att anpassa dina livsvanor till just dina behov, krav och resurser och bli din egen healer! Besök min hemsida happypeoplefactory.com för mer information.

sofia@happypeoplefactory.com, 073 7722659

Epost Yogaliv.

Katarina Hoverberg

DSC07519

Katarina började sin karriär på Yogaliv som diplomerad yogamassör efter att ha jobbat inom administration/ekonomi under flera år tidigare. Inspirationen till denna förändring var bland annat kundaliniyoga som hjälpte henne till en bättre fysisk och mental hälsa och massagen ledde till ett eget intresse för jobb inom hälsa och välmående. Under de senaste åren har hon även utbildat sig till Mediyogalärare för barn och tonåringar och håller kurser både på Yogaliv och på några förskolor i sitt närområde. Eftersom utveckling är viktig för Katarina har hon fördjupat sig i kroppskunskap och olika träningsformer och är nu även instruktör i pilates (mat work).

”Jag brinner för arbete med människor, både vuxna och barn. Min vision är att göra alla mina klienter och elever medvetna om sina kroppar, svagheter och styrkor så de själva kan hitta verktyg till att ”reparera” eventuella skador och utveckla/behålla en bra hälsa! Vid yogamassage och aromamassage lägger jag fokus på det ”lugna och trygga” och vid mina träningspass i pilates samt barnyoga blir det ofta mycket mer dynamik och skratt! Jag är inte rädd för att improvisera och go with the flow!”

Tel: 0709-670 658
Epost kate@yogaliv.se

Saga Wååk

saga
Saga har praktiserat yoga i snart tio år och leder yinyoga på Yogaliv. Med en examen i psykologi i bagaget blandar hon det moderna västerländska tänket med yogafilosofin i utformandet av sina klasser.
”Yinyoga är en yogaform med stort meditativt fokus. Genom en passiv och avslappnande metod håller vi positionerna i flera minuter för att nå in i djupare lager av kroppen, såsom bindväv och ligament. Det är en form som lämpar sig väl till stressade individer såväl som för de med fysiska begränsningar.”

Tel: 070-385 64 44
Epost saga.k.waak@gmail.com

Fler lärare och aktörer

Alla våra lärare är erfarna och diplomerade från respektive utbildningar.

För kontakt kan du också maila till Yogaliv.