Retreats & events

              

FÅRÖ – yoga retreat

Fårö och Stora Gåsemora Gård har varit vår plats för retreat i flera år. En av Gotlands äldsta gårdar med historiska byggnader, hedar och hav. Vi yogar, mediterar, gör utflykter och äter god vegetarisk mat på denna plats mitt i naturens alla element.

Retreaten är 4-7 juni med ankomst 3 juni och avresa 8 juni. Retreaten börjar med middag runt 18.00 på ankomstdagen och avslutas med frukost avresedagen.

Cykel finns att hyra och ridning går att boka på Gåsemora. Vi kommer att ordna längre utflykter på ön för dom som vill.  Dessutom skönaste yogamassagen av Yogalivs underbara massör Katarina!

Kursen – 2 yogapass och en kvällsmeditation per dag, kost, logi och resan t.o.r. Nynäshamn-Fårö 7300 kr i enkelrum eller           5900 i delat.

 Det går bra att delta på kursen, om du bor på annat håll. Du betalar då kursavgift 3000kr.

 Alla kan delta oavsett ålder eller erfarenhet.

FRÅN NYHETSANKARE TILL YOGAGURU!
Ulf Wallgren lämnade SVT efter många år inom nyhetsredaktionerna för att hitta rätt i yogan. Idag är Ulf instruktör i Mediyoga och kommer att leda oss genom ett mjukt yogapass och sedan berätta om sin resa.
PÅ Yogaliv möter vi honom i samarbete med Yogalivs Sofia och Kids Future. Eventets inkomster går direkt till organisationen för föräldralösa barn i Thailand som Yogaliv stödjer.
Lördagen den 14 april kl 13-16, anmälan via mejl till info@yogaliv.se och insättning av avgiften på BG 5592-6984 eller swisha till 123 085 1634, märk betalningarna med Kids Future Yogaliv. 350 kr min. www.kidsfuture.se
Ulf hälsar ”Gör något gott för barnen! Kom och sätt dig på yogamattan och gör skillnad!”