Retreats & events

          

FÅRÖ – yoga retreat

Fårö och Stora Gåsemora Gård har varit vår plats för retreat i flera år. En av Gotlands äldsta gårdar med historiska byggnader, hedar och hav. Vi yogar, mediterar, gör utflykter och äter god vegetarisk mat på denna plats mitt i naturens alla element.

Retreaten är 3-6 juni med ankomst 2 juni och avresa 7 juni. Retreaten börjar med middag runt 18.00 på ankomstdagen och avslutas med frukost avresedagen.

Cykel finns att hyra och ridning går att boka på Gåsemora. Vi kommer att ordna längre utflykter på ön för dom som vill.  Dessutom skönaste yogamassagen av Yogalivs underbara massör Katarina!

Kursen – 2 yogapass och en kvällsmeditation per dag, kost, logi och resan t.o.r. Nynäshamn-Fårö 7300 kr i enkelrum eller 5900 i delat.

 Det går bra att delta på kursen, om du bor på annat håll. Du betalar då kursavgift 3000kr.

 Alla kan delta oavsett ålder eller erfarenhet.

        

Toscana – yoga retreat 

V. 40 29 sep – 6 okt åker vi till Toscana och Residenza Cornino. Böljande kullar med vin och oliver omsluter oss när vi yogar. Förutom att yoga kommer vi äta gott, vandra, besöka stämningsfulla byar och städer. Lära oss om traktens oliver och Chianti vinet. Vi svalkar oss i polen och pratar om livet.
Du flyger till Florens och blir hämtad av oss. I avgiften ingår boende, full pension, yogakurs, transporter… Flygbiljett ordnar du själv. Vi hjälper så klart till. Ev skatter och sådant som vi inte rår över bekostar du själv. Vill du se mer om boendet? https://www.bellatoscana.se.
Mejla ditt intresse till info@yogaliv.se. OBS! För att kunna avboka behövs din anmälan senast 15 aug.