Retreats & events

              

FÅRÖ – yoga retreat

Fårö och Stora Gåsemora Gård har varit vår plats för retreat i flera år. En av Gotlands äldsta gårdar med historiska byggnader, hedar och hav. Vi yogar, mediterar, gör utflykter och äter god vegetarisk mat på denna plats mitt i naturens alla element.

Retreaten är 4-7 juni med ankomst 3 juni och avresa 8 juni. Retreaten börjar med middag runt 18.00 på ankomstdagen och avslutas med frukost avresedagen.

Cykel finns att hyra och ridning går att boka på Gåsemora. Vi kommer att ordna längre utflykter på ön för dom som vill.  Dessutom skönaste yogamassagen av Yogalivs underbara massör Katarina!

Kursen – 2 yogapass och en kvällsmeditation per dag, kost, logi och resan t.o.r. Nynäshamn-Fårö 7300 kr i enkelrum eller 5900 i delat.

 Det går bra att delta på kursen, om du bor på annat håll. Du betalar då kursavgift 3000kr.

 Alla kan delta oavsett ålder eller erfarenhet.


I september åker vi till Toscana och Residenza Cornino. Böljande kullar med vin och oliver omsluter oss när vi yogar i gryningen. Förutom att yoga kommer vi äta gott, vandra, besöka stämningsfulla byar och städer.
Vi svalkar oss i polen och cyklar runt på våra elcyklar.
Du flyger till Florens och blir hämtad av oss. I avgiften ingår boende, full pension, yogakurs, elcykel transfer… Flygbiljett ordnar du själv. Vi hjälper så klart till. Vill du se mer om boendet? https://www.bellatoscana.se.
Mer info kommer inom kort men anmäl gärna ditt intresse info@yogaliv.se.